Inloggen

Artikel toegevoegd aan winkelwagen

Waarom kan ik geen prijzen zien?


Alleen wanneer u een account heeft kunt u onze verkoopprijzen zien. Patisserie Unique is een business-to-business verkooporganisatie en daarom zijn de verkoopprijzen alleen zichtbaar wanneer u zich als bedrijf registreert. Na het registreren en onze verificatie kunt u inloggen en bestellen.

Honing en notentaart

Verpakking: 3 Taarten
Artikelnummer: 16015

Downloads

- Productspecificatie c.q. Technische fiche
- Verklaring houdbaarheid

  • noten
  • ei
  • melk
  • gluten
  • soja

Overige informatie

De Medovnik honingtaart wordt op ambachtelijke wijze in Praag gemaakt.
Deze authentieke, natuurlijke specialiteit wordt door de meeste mensen als erg lekker ervaren en hogelijk gewaardeerd.

Voor de horecaondernemer geeft het de mogelijkheid om iets anders te serveren dan de alom bekende taarten welke er in de markt zijn.
De ambachtelijke Medovnik taart is opgebouwd uit allemaal laagjes honing-crème-beslag en is de bovenzijde bestrooid met stukjes walnoot. De balans tussen alle ingrediënten is uitzonderlijk goed en geeft de taart een harmonische smaak.
De belangrijkste ingrediënten zijn: honing, tarwemeel en walnoten.
De taart weegt circa 1600 gram en is in 14 punten gesneden, na het ontdooien 9 dagen koel houdbaar. De taart is tevens een paar dagen onder een stolp ongekoeld te presenteren. Dankzij de samenstelling en bereidingswijze behoort deze taart tot het absolute topsegment van de markt en maakt hem UNIQUE in zijn soort.

De honingtaartpunt kan als gebak maar ook prima als dessert met eventueel een bolletje ijs en/of een overheerlijke saus ingezet worden en maakt de Medovnik honingtaart tot een stuk veelzijdige patisserie.

Bestelcode: 16015
Gewicht van de taart: 1600 gram
Doorsnede: Ø 27 cm
In 14 punten gesneden
Per punt/portie: ca. 115 gram
Taarten per omdoos: 3 taarten.
Bij een redelijk koele presentatie kunt u de taart na het ontdooien 9 dagen bewaren. Wanneer u de taart op uw counter onder een stolp wenst te presenteren kan dat ook.

Omdat de temperatuur dan vaak rond de 20ºC of hoger ligt adviseren wij de taart niet langer dan 2 dagen op deze wijze te verkopen.