Over Patisserie Unique

Ontdek de verscheidendheid aan zoete lekkernijen

Wij van Patisserie Unique zijn trots op onze producten, samen vormen ze een geweldig assortiment. Je vindt daarin voor elke gelegenheid een passend artikel. Wij leveren uitsluitend aan bedrijven en niet aan particulieren.

Patisserie van het beste soort, diepgevroren en niet van vers te ondescheiden!

Onze producten worden gemaakt in bijna 40 verschillende bakkerijen in binnen- en buitenland. Steeds zoeken we naar de beste producent voor onze Unique producten.
In de meeste gevallen wordt er geleverd op basis van ons eigen receptuur en specificatie. De bakkerijen zijn in de loop der jaren betrouwbare partners geworden, ze zijn net als Patisserie Unique gecertificeerd en staan daarnaast open voor onze controles op kwaliteit.

We mogen zeggen dat de passie er bij onze bakkers vanaf spat. Ondanks dat we overtuigd zijn van de keuzemogelijkheden die ons assortiment u biedt staan we open voor suggesties.
Overigens zijn we continu bezig ons assortiment te perfectioneren op basis van onze klant wensen en ontwikkelingen in de markt.
Dus heb je ideeën of suggesties? We horen het graag!

Onze Visie is dan ook " Niets is mooier dan een tevreden klant! Maar nog mooier is onze klanten voorzien van tevreden klanten" 

Team Patisserie Unique


Download brochure

Meer over Patisserie Unique


Keuze uit meer dan 250 gebak- en broodsoorten
De keuze is onbeperkt en wij maken naast de weergegeven soorten specifieke gebakproducten welke wij geheel naar de wens van de klant bereiden. 
Heeft u specifieke wensen? Neem contact op.

Scherpe Aanbiedingen
Naast een regulier assortiment tegen de scherpste prijzen zijn er altijd spectaculaire aanbiedingen en pretenderen we de meest voordelige bakker te zijn. 

Uitstekende kwaliteit en 100 % voedselveilig
Onze producten staan onder streng toezicht van het banketbakkerscollectief en onze producten worden dagelijks gekeurd. Op deze manier voldoet onze kwaliteit aan de hoogste eisen. 
Onze bakkerijen worden ten behoeve van de voedselveiligheid gecontroleerd en zijn gecertificeerd. Onze organisatie is ISO 22000:2018 gecertificeerd. 

Afleverdagen
Patisserie Unique bezorgt elke dag door geheel Nederland en België.
Wij hebben onze dagelijkse routes op een aparte pagina weergegeven en daar kunt u kennis van nemen.

Webwinkel is 24 uur per dag geopend
Onze webwinkel is 24 uur per dag geopend, 7 dagen in de week en ook op de feestdagen bereikbaar.
Onze prijzen en aanbiedingen zijn altijd actueel en wij spelen in op feestelijkheden en de seizoenen.

Niet goed, geld terug!
Mocht het zo zijn dat u niet tevreden bent met een product, dan brengen wij deze niet in rekening of wanneer deze al berekend is, crediteren wij deze. Heeft u aanmerkingen? Maak uw ontevredenheid kenbaar via een e-mail aan info@patisserieunique.nl en nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar op nummer +31 [0] 85-8771044
Alle prijzen op onze producten zijn exclusief BTW
  • Niet goed? geld terug!
  • Gratis afhalen
  • Gratis verzending vanaf €250 excl. BTW