Waarom zie ik geen prijzen?

Alleen wanneer u een account heeft kunt u onze verkoopprijzen zien. Patisserie Unique is een business-to-business verkooporganisatie en daarom zijn de verkoopprijzen alleen zichtbaar wanneer u zich als bedrijf registreert. Na het registreren en onze verificatie kunt u inloggen en bestellen.

Honing&Notentaart 14 punten

Verpakking:1 TaartArtikelnummer:16015

noten

gluten

ei

lactose

melk

soja

Overige informatie
Per taart te bestellen. De Medovnik honingtaart wordt op ambachtelijke wijze in Praag gemaakt. Deze authentieke, natuurlijke specialiteit wordt door de meeste mensen als erg lekker ervaren en hogelijk gewaardeerd. Voor de horecaondernemer geeft het de mogelijkheid om iets anders te serveren dan de alom bekende taarten welke er in de markt zijn. De ambachtelijke Medovnik taart is opgebouwd uit allemaal laagjes honing-crème-beslag en is de bovenzijde bestrooid met stukjes walnoot. De balans tussen alle ingrediënten is uitzonderlijk goed en geeft de taart een harmonische smaak. De belangrijkste ingrediënten zijn: honing, tarwemeel en walnoten. De taart weegt circa 1600 gram en is in 14 punten gesneden, na het ontdooien 9 dagen koel houdbaar. De taart is tevens een paar dagen onder een stolp ongekoeld te presenteren. Dankzij de samenstelling en bereidingswijze behoort deze taart tot het absolute topsegment van de markt en maakt hem UNIQUE in zijn soort. De honingtaartpunt kan als gebak maar ook prima als dessert met eventueel een bolletje ijs en/of een overheerlijke saus ingezet worden en maakt de Medovnik honingtaart tot een stuk veelzijdige patisserie.

Gewicht van de taart: 1600 gram
Doorsnede: Ø 27 cm
In 14 punten gesneden
Per punt/portie: ca. 115 gram
Bij een redelijk koele presentatie kunt u de taart na het ontdooien 9 dagen bewaren. Wanneer u de taart op uw counter onder een stolp wenst te presenteren kan dat ook.

Omdat de temperatuur dan vaak rond de 20ºC of hoger ligt adviseren wij de taart niet langer dan 2 dagen op deze wijze te verkopen.

Meer uit ons assortiment?

Tartelette tatin

tartelette tatin

per30 stuks
Moelleux lava chocolade dessert

moelleux lava chocolade dessert

per24 Stuks
Tarte citron meringue

tarte citron meringue

per24 stuks
Maxi Macarons Frambozen/Vanille
Tijdelijk niet leverbaar

maxi macarons frambozen/vanille

per1 x 12 stuks
ACTIE
Aardbeien Triangel

aardbeien triangel

per4 x 12 stuks
Maxi Macarons Chocolade Karamel

maxi macarons chocolade karamel

per1 x 12 stuks
ACTIE
Frambozen triangel

frambozen triangel

per4 x 12 stuks
Aardbei Framboos Yoghurt Gebak

aardbei framboos yoghurt gebak

per1 x 12 Stuks
Framboos Cranberry Gebak

framboos cranberry gebak

per1 x 12 stuks
Kersen Choco Crispy gebak

kersen choco crispy gebak

per1 x 12 stuks
Alle prijzen op onze producten zijn exclusief BTW
  • Niet goed? geld terug!
  • Gratis afhalen
  • Gratis verzending vanaf €250 excl. BTW