Waarom zie ik geen prijzen?
Alleen wanneer u een account heeft kunt u onze verkoopprijzen zien. Patisserie Unique is een business-to-business verkooporganisatie en daarom zijn de verkoopprijzen alleen zichtbaar wanneer u zich als bedrijf registreert. Na het registreren en onze verificatie kunt u inloggen en bestellen.
Downloads
De service van Patisserie Unique
- Niet goed? geld terug!
- Op voorraad
- Gratis verzenden vanaf €250 excl. BTW
Appelbol
Verpakking:24 StuksArtikelnummer:3621
noten
gluten
lactose
melk
soja
Overige informatie
Nederlandse appels, gevuld met een amandel/kaneelspijs. In een suiker-krokant roomboter bladerdeeg-jasje. Een hele appel wordt na de verwijdering van het klokhuis van binnen gevuld met kaneelsuiker vermengd met amandelspijs en daarna gewikkeld in roomboter bladerdeeg en bestrooit met suiker en in de oven gebakken.
Gewicht: circa 205 gram per stuk
Verpakt: per 24 appelbollen
Ontdooitijd: rustig in de koeling ca. 18 uur, buiten de koeling op kamertemperatuur 8 uur. Bereiding : 10 minuten op 200 ˚C
Houdbaar in koeling: maximaal 2 dagen.
Opwarm-tip voor consumenten thuis, of horeca voor het serveren:
Appelbol volledig laten ontdooien, daarna in voorverwarmde oven langzaam op temperatuur brengen, 20-25 min. op 120 graden.
Gewicht: circa 205 gram per stuk
Verpakt: per 24 appelbollen
Ontdooitijd: rustig in de koeling ca. 18 uur, buiten de koeling op kamertemperatuur 8 uur. Bereiding : 10 minuten op 200 ˚C
Houdbaar in koeling: maximaal 2 dagen.
Opwarm-tip voor consumenten thuis, of horeca voor het serveren:
Appelbol volledig laten ontdooien, daarna in voorverwarmde oven langzaam op temperatuur brengen, 20-25 min. op 120 graden.