Waarom zie ik geen prijzen?
Alleen wanneer u een account heeft kunt u onze verkoopprijzen zien. Patisserie Unique is een business-to-business verkooporganisatie en daarom zijn de verkoopprijzen alleen zichtbaar wanneer u zich als bedrijf registreert. Na het registreren en onze verificatie kunt u inloggen en bestellen.
Downloads
De service van Patisserie Unique
- Niet goed? geld terug!
- Op voorraad
- Gratis verzenden vanaf €250 excl. BTW
Italiaanse Bol 95 gram
Verpakking:56 StuksArtikelnummer:746080
gluten
noten
gluten
lactose
melk
sesam
soja
lupine
Overige informatie
Italiaanse bol, heel licht gekruid met oregano. Een goudgele bol, welke is voorgebakken in een oven met natuurstenen bodem. Ze worden gekneed op basis van een recept, wat zorgt voor een knapperige, goudbruine dunne kruim en is lekker mals. Dankzij een lange gisting in de kuip komen de aroma’s vrij en wordt het luchtige kruim gevormd, dat typisch is voor dit Italiaanse landbroodje. Het broodje onderscheid zich van zijn collega's doordat het minder vast is. Een ideaal broodje om rijkelijk te beleggen.
Doorsnede Ø 10 cm - 95 gram per stuk
Vanuit de vriezer 5-7 minuten bakken (zonder stoom) in een oven van 200ºC, zodat ze lekker knapperig vers geserveerd kunnen worden.
Het geheim van ons brood zit hem in het lange proces en het gebruik van goede, natuurlijke ingrediënten. Ons concept is ontwikkeld vanuit de gedachte dat het weer net zo lekker moet zijn als vroeger. De totale bereidingstijd, van het maken van deeg totdat het brood uit de steenoven komt is bij ons 30 uur, terwijl dit proces bij andere bakkerijen vaak zo’n twee tot drie uur bij beslag neemt. Lekker brood heeft een mooie, open, luchtige en spekkige structuur en een dunne korst die lang krokant blijft. Dankzij ons unieke proces zijn e-nummers en andere kunstmatige toevoegingen overbodig.
Alle voordelen op een rij:
- Het beste en allerlekkerste brood
- Zo uit de diepvries op 200°C af te bakken
- Uw oven heeft geen stoom nodig
- Een Unieke kwaliteit en smaakbeleving
- Zeer luchtig brood met een dunne, krokante korst
- Langere houdbaarheid van het brood
- Positief effect op de verteerbaarheid van de gluten
- Geen conserveringsmiddelen en emulgatoren (geen E-nummers)
- Geen smaak- en kleurstoffen
- Minder zout
- Binnen een paar minuten vers knapperig brood
- Meerdere keren af te bakken
Doorsnede Ø 10 cm - 95 gram per stuk
Vanuit de vriezer 5-7 minuten bakken (zonder stoom) in een oven van 200ºC, zodat ze lekker knapperig vers geserveerd kunnen worden.
Het geheim van ons brood zit hem in het lange proces en het gebruik van goede, natuurlijke ingrediënten. Ons concept is ontwikkeld vanuit de gedachte dat het weer net zo lekker moet zijn als vroeger. De totale bereidingstijd, van het maken van deeg totdat het brood uit de steenoven komt is bij ons 30 uur, terwijl dit proces bij andere bakkerijen vaak zo’n twee tot drie uur bij beslag neemt. Lekker brood heeft een mooie, open, luchtige en spekkige structuur en een dunne korst die lang krokant blijft. Dankzij ons unieke proces zijn e-nummers en andere kunstmatige toevoegingen overbodig.
Alle voordelen op een rij:
- Het beste en allerlekkerste brood
- Zo uit de diepvries op 200°C af te bakken
- Uw oven heeft geen stoom nodig
- Een Unieke kwaliteit en smaakbeleving
- Zeer luchtig brood met een dunne, krokante korst
- Langere houdbaarheid van het brood
- Positief effect op de verteerbaarheid van de gluten
- Geen conserveringsmiddelen en emulgatoren (geen E-nummers)
- Geen smaak- en kleurstoffen
- Minder zout
- Binnen een paar minuten vers knapperig brood
- Meerdere keren af te bakken