Inloggen

Artikel toegevoegd aan winkelwagen

Waarom kan ik geen prijzen zien?


Alleen wanneer u een account heeft kunt u onze verkoopprijzen zien. Patisserie Unique is een business-to-business verkooporganisatie en daarom zijn de verkoopprijzen alleen zichtbaar wanneer u zich als bedrijf registreert. Na het registreren en onze verificatie kunt u inloggen en bestellen.

Batard Tarwe 1200 gram

Verpakking: 1x5stuks
Artikelnummer: 760712

Downloads

- Productspecificatie c.q. Technische fiche

  • noten
  • mosterd
  • melk
  • gluten
  • soja
  • lupine

Overige informatie

Batard tarwe is uitermate geschikt voor de horeca. Zo uit de diepvries te bakken en heeft geen stoom nodig. Slechts 10 minuten op 200 °C en is na 20 minuten afkoelen te snijden. Binnen een half uur krokant vers, 100 % natuurlijk brood. Batard tarwe is een groot, donker sandwich brood van 1200 gram, met een garnituur van mout, zonnepitten en lijnzaad.

Speciale, grote broden per 5 verpakt in stevige doos.
Gewicht circa 1200 gram

Het beste, allerlekkerste brood.
Iedereen heeft het erover maar weinigen maken het waar.
Ons brood, van akker tot klant 100 % transparant!

Schroom niet en vraag direct een gratis bemonstering.
Het enige wat wij willen is u overtuigen van dit geweldige voordeel.
contact@patisserieunique.nl of (+31) 35 588 23 95
Of direct bij onze verkoopadviseur Bert Doomen 06 – 55 71 02 17

Hieronder verklaren wij naar volledige waarheid het ontwikkelde natuurlijke concept op basis van wijsheid uit het verleden. Originele recepturen uit vroeger tijden,

100 % natuurlijk
Brood zoals vroeger onderscheid zich door een unieke bereiding waarbij alleen gebruikt wordt gemaakt van 100 % natuurlijke grondstoffen.
Bereid met minder zout en daarom gezonder!
Lees onze specificatie, hieronder op deze pagina te downloaden.

Bereid met desem en lange rusttijden
Het brood is gebakken met 100 % natuurlijke ingrediënten en komen er dus ook geen gist of E-nummers aan te pas. Ons vloeibare voor-deeg staat 24 uren in de kuip te rusten en te rijpen, komt hierdoor volledig tot ontwikkeling. Na het vormen van het brood rijzen de deegstukken nog eens 4 uren en worden daarna op de hete stenen vloeroven gebakken. Door de fermentatie [verzuring] van het voor-deeg en door de lange rijpingstijd wordt het brood “gezonder”. De glutencomponent “Gliadine” verdwijnt voor meer dan 70 %. Ons brood is door ons proces gezond en makkelijk af te bijten en lekker te consumeren. Het heeft een superdunne krokante korst welke het brood de kans geeft om te blijven ademen.

Zo uit de diepvries afbakken - bewaren en weer bakken
Het brood is eenvoudig af te bakken en staat op elke doos een bakadvies.
Kort maar krachtig en heeft de Batard Blanc slechts 10 minuten in een oven van 200 °C nodig.

Heeft u brood over, geen probleem! Bewaar het de plastic zak en bak de volgende dag weer af. De natuur bewijst haar veerkracht en is het daardoor zelfs mogelijk dit brood 2 keer af te bakken. Het blijft ook de na de 2e dag nog heerlijk en heeft u geen verlies.

Alle voordelen op een rij:
- Het beste en allerlekkerste brood
- Zo uit de diepvries op 200°C af te bakken
- Uw oven heeft geen stoom nodig
- Een Unieke kwaliteit en smaakbeleving
- Zeer luchtig brood met een dunne, krokante korst
- Langere houdbaarheid van het brood
- Positief effect op de verteerbaarheid van de gluten
- Geen conserveringsmiddelen en emulgatoren (geen E-nummers)
- Geen smaak- en kleurstoffen
- Minder zout
- Binnen een paar minuten vers knapperig brood
- Meerdere keren af te bakken