Inloggen

Artikel toegevoegd aan winkelwagen

Waarom kan ik geen prijzen zien?


Alleen wanneer u een account heeft kunt u onze verkoopprijzen zien. Patisserie Unique is een business-to-business verkooporganisatie en daarom zijn de verkoopprijzen alleen zichtbaar wanneer u zich als bedrijf registreert. Na het registreren en onze verificatie kunt u inloggen en bestellen.

Pain Unique wit

Verpakking: 60 stuks
Artikelnummer: 1045

Downloads

- Productspecificatie c.q. Technische fiche

  • gluten

Overige informatie

Pain Unique Wit 110 gram. Maak kennis met de authentieke smaak van brood. Artisanaal en rustiek, dus handgevormd brood. Ruik de heerlijke geur en bijt in de krokante, knapperige korst en voel de veerkrachtige, open structuur van het natuurlijke brood.
Het open kruim geeft zijn smaak onmiddellijk vrij en hoef je geen kenner te zijn om van dit bijzondere brood te genieten.

Door de rechthoekige vorm is dit broodje een perfecte drager voor alle lunchgerechten en belegde broodjes.
Kaas, ham, tomaten, sla… alles blijft mooi verdeeld en drapeert makkelijk over het gehele broodje.
Geen droge punten en hoeken, en de hoogte zorgt voor een handige bite.
De korstwerking zorgt niet alleen voor een decoratief effect, maar is ook van groot belang voor de smaak.

Het brood is gemaakt met grondstoffen van een natuurlijke oorsprong, de best geselecteerde Durum tarwe, welke een zeer hoog gehalte aan gluten en eiwitten kent. De broden worden na een zeer lang rijsproces op een stenen vloeroven voor 80% afgebakken.
Dat geeft het brood na “bake off” een karakteristieke, krokante en smaakvolle korst.
De smaak van het brood is een beleving welke je terugvoert naar vroeger tijden.

Naam: Pain Unique Wit
Gewicht: 110 gram per stuk
Afmeting ca. 14 x 8 x 5 cm [lang-breed-hoog]
Doosinhoud: 60 stuks
Dozen per pallet: 32
Het is niet aanbevolen de broodjes geforceerd te ontdooien, dit doet afbeuk aan de Unique kwaliteit.
Ontdooien op kamertemperatuur, 8<>10 minuten afbakken op 200 graden, eventueel met stoom.


Ons brood wordt gebakken van Durum tarwe (Triticum durum).
Dit is een tarwesoort met een grote en harde korrel.
Het meel van deze korrel bevat een hoog gehalte aan gluten.
Durum tarwe groeit alleen goed in een warm klimaat en wordt in Europa voornamelijk in Zuid-Europa verbouwd.
De belangrijkste teeltgebieden liggen echter in Noord-Amerika (hoofdzakelijk in Noord-Dakota), Argentinië en Rusland, in gebieden met warme zomers.

De producten die van het meel van deze tarwesoort worden gemaakt zijn extra stevig door het hoge gehalte aan gluten.
Ook heeft deze tarwe een hoog eiwitgehalte.
Het meel is geel gekleurd doordat het endosperm van de korrel geel is.