Menu

Artikel toegevoegd aan winkelwagen

Over Patisserie Unique


Een uniek concept van samenwerkende banket&broodbakkerijen.

Patisserie Unique is in 2003 gestart met twee banketbakkerijen en is inmiddels uitgegroeid tot een alliantie van 37 kleine
en middelgrote productiebedrijven. Deze bedrijven zijn onderscheidend in assortiment, kwaliteit en vooral vakmanschap.

Patisserie Unique is een organisatie ten behoeve van de aangesloten productiebedrijven en wij zorgen voor productontwikkeling, verpakking, voedselveiligheid, logistiek, financiën, marketing en verkoopzaken.

Patisserie Unique levert zijn specialiteiten in Nederland en België aan de Horeca & Foodservice, collega bakkerijen en Zorginstellingen.

Dagelijks worden onze producten diepgevroren afgeleverd.
Bestellingen vinden plaats via deze webwinkel en u kunt dagelijks 24/7 bestellen, op het moment dat u het beste uitkomt.
 
Patisserie Unique doet alleen zaken met bedrijven [B2B] en levert niet aan particulieren.

Puur Natuur


Voor alle gebak- en broodproducten geldt dat het gebruik van hulpstoffen in de vorm van E-nummers zoveel mogelijk wordt beperkt. 
Wanneer we hulpstoffen gebruiken zijn deze goedgekeurd door de Europese Unie en worden als volledig voedselveilig beschouwd. 

Beste kwaliteit grondstoffen

Ons gebak en brood wordt vervaardigd met de beste kwaliteit grondstoffen. Als voorbeeld gebruiken wij onder andere grasboter, dat wil zeggen roomboter gemaakt met melk van koeien die buiten grazen. 
Dit is de allerhoogste kwaliteit roomboter en natuurlijk het meest diervriendelijk geproduceerd.
Onze bakkerijen gebruiken scharreleieren in onze gebakproducten. Daarnaast is het gebruik van chocolade van Valhrohna en Callebaut favoriet.

Meer over Patisserie Unique


Keuze uit meer dan 250 gebak- en broodsoorten
De keuze is onbeperkt en wij maken naast de weergegeven soorten specifieke gebakproducten welke wij geheel naar de wens van de klant bereiden. 
Heeft u specifieke wensen? Neem contact op.

Scherpe Aanbiedingen
Naast een regulier assortiment tegen de scherpste prijzen zijn er altijd spectaculaire aanbiedingen en pretenderen we de meest voordelige bakker te zijn. 

Uitstekende kwaliteit en 100 % voedselveilig
Onze producten staan onder streng toezicht van het banketbakkerscollectief en onze producten worden dagelijks gekeurd. Op deze manier voldoet onze kwaliteit aan de hoogste eisen. 
Onze bakkerijen worden ten behoeve van de voedselveiligheid gecontroleerd en zijn gecertificeerd. Onze organisatie is ISO 22000:2018 gecertificeerd. 

Afleverdagen
Patisserie Unique bezorgt elke dag door geheel Nederland en België.
Wij hebben onze dagelijkse routes op een aparte pagina weergegeven en daar kunt u kennis van nemen.


Webwinkel is 24 uur per dag geopend
Onze webwinkel is 24 uur per dag geopend, 7 dagen in de week en ook op de feestdagen bereikbaar.
Onze prijzen en aanbiedingen zijn altijd actueel en wij spelen in op feestelijkheden en de seizoenen.

Niet goed, geld terug!
Mocht het zo zijn dat u niet tevreden bent met een product, dan brengen wij deze niet in rekening of wanneer deze al berekend is, crediteren wij deze. Heeft u aanmerkingen? Maak uw ontevredenheid kenbaar via een e-mail aan info@patisserieunique.nl en nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Wij zijn tijdens kantooruren [08:30-17:00 uur] bereikbaar op nummer +31 [0] 85-8771044Niet tevreden, geld terug
Gratis afhalen
Gratis verzending vanaf € 250

Bekijk onze brochure

Patisserie Unique is een alliantie van 37 zelfstandige productiebedrijven en leveren wij onze specialiteiten aan instellingen, cateringbedrijven, restaurants en collega bakkerijen. Meer over ons

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op contact@patisserieunique.nl of (+31) 85 877 10 44

Volg ons

Certificaten