Menu

Artikel toegevoegd aan winkelwagen

Allergenen

 
Op de webshop kunt u door symbolen op de productpagina (n symbool per allergeen) zien welke allergenen het product bevat. Per product is er ook uitgebreide allergeneninformatie beschikbaar. Deze is beschikbaar in de Productspecificatie c.q. Technische fiche die op de productpagina te vinden is. Mist u informatie of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.
 
De totale markt van voedselproducenten werkt aan het beschikbaar stellen en verzamelen van alle benodigde allergeneninformatie die bij producten hoort. Patisserie Unique is afhankelijk van haar producenten en leveranciers om de volledige allergeneninformatie per product te kunnen tonen.
 
Van de artikelen waarvoor onze producenten en leveranciers de volledige allergeneninformatie verstrekt hebben, vindt u alle nodige gegevens, ongewijzigd, op de productpagina van het artikel. Wij blijven onze leveranciers stimuleren de benodigde allergenen informatie zo snel mogelijk beschikbaar te stellen.
 
Met de leveranciers die de verplichte informatie nog niet hebben aangeleverd, hebben wij op zeer regelmatige basis contact om ervoor te zorgen dat zij de informatie zo spoedig mogelijk alsnog beschikbaar stellen.

Filter direct met behulp van onderstaande links de producten die vrij zijn van bepaalde allergenen of dieetwensen.  
Eivrij
Glutenvrij
Lactosevrij
Notenvrij 
Niet tevreden, geld terug
Gratis afhalen
Gratis verzending vanaf € 250

Bekijk onze brochure

Patisserie Unique is een alliantie van 37 zelfstandige productiebedrijven en leveren wij onze specialiteiten aan instellingen, cateringbedrijven, restaurants en collega bakkerijen. Meer over ons

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op contact@patisserieunique.nl of (+31) 85 877 10 44

Volg ons

Certificaten