Inloggen

Artikel toegevoegd aan winkelwagen

Aangepast routeschema's: In verband met de feestdagen gelden er aangepaste levertijden. Op de feestdagen is er geen levering mogelijk.

 


06-12-2018
Het klassieke concept van koffietijd neemt in belang af, vooral onder de jongere generatie.
Betekent dit dat de goede oude taart al snel tot het verleden zal behoren? 
Natuurlijk niet!
Bekijk onze nieuwe brochure. Hierin presenteren wij een gedeelte van ons assortiment. De brochure kunt u hier online bekijken
Het is inmiddels een bekend ritueel om jaarlijks op bezoek te gaan bij onze leverancier in Italië; Dolcefreddo Moralberti. Amper twee uurtjes vliegen vanaf Amsterdam, maar veel meer dan opstijgen en landen doet het vliegtuig amper. Het bedrijf bevindt zich op 30 minuten rijden vanaf het Venetiaanse vliegveld Marco Polo in Candelù. Een klein dorpje die is omringt door olijvenbomen en wijnvelden aangezien het grenst aan de regio waar de mousserende wijn Prosecco gemaakt wordt.
De vraag naar producten zonder gluten groeit. Welke wereld gaat schuil achter producten waarop die populaire claim prijkt? Het glutenvrije leven is soms zwaar als je niet weet in welke producten gluten op de loer kunnen liggen. Het Institute of Food Technologists legt uit hoe je glutenvrij kunt leven 'zonder opoffering'.