Waarom zie ik geen prijzen?
Alleen wanneer u een account heeft kunt u onze verkoopprijzen zien. Patisserie Unique is een business-to-business verkooporganisatie en daarom zijn de verkoopprijzen alleen zichtbaar wanneer u zich als bedrijf registreert. Na het registreren en onze verificatie kunt u inloggen en bestellen.
Downloads
De service van Patisserie Unique
- Niet goed? geld terug!
- Op voorraad
- Gratis verzenden vanaf €250 excl. BTW
Mini Bonbons Assorti
Verpakking:3 x 1000 gramArtikelnummer:16204
noten
gluten
lactose
melk
soja
aardnoten
noten
sesam
Overige informatie
Een assortiment van 9 verschillende soorten mini-bonbons, met ieder zijn eigen smaak en karakter.
Artikelnummer: 16204
Gewicht: ca. 10 gram per stuk
Per doos: 100 stuks
Omdoos: 3 x 100 stuks
Gebruik: in de doos laten ontdooien
Na ontdooien: 3 maanden houdbaar - op een redelijk koele plaats wegzetten.
[v.l.n.r.]
Rio, exterieur melk, interieur amandel praline met gepofte rijst
Marsepein blokje, exterieur puur, interieur 100% marsepein
Hazelnoot praline, exterieur wit, interieur praline van versgebrande hazelnoten en melkchocolade
Pinda caramel, exterieur melk, interieur amandel praline met gezouten boter en fijngemalen pinda
Palet noir, exterieur puur, interieur ganache van 70% chocolade met een vleugje cognac
Pistache, exterieur wit, interieur pistache marsepein
Caramel, exterieur melk, interieur zachte, romige caramel
Cocos, exterieur puur, interieur ganache van cocos met daardoor gebrande stukjes cocos
Koffie, exterieur wit, interieur ganache van koffie en mokka
Artikelnummer: 16204
Gewicht: ca. 10 gram per stuk
Per doos: 100 stuks
Omdoos: 3 x 100 stuks
Gebruik: in de doos laten ontdooien
Na ontdooien: 3 maanden houdbaar - op een redelijk koele plaats wegzetten.
[v.l.n.r.]
Rio, exterieur melk, interieur amandel praline met gepofte rijst
Marsepein blokje, exterieur puur, interieur 100% marsepein
Hazelnoot praline, exterieur wit, interieur praline van versgebrande hazelnoten en melkchocolade
Pinda caramel, exterieur melk, interieur amandel praline met gezouten boter en fijngemalen pinda
Palet noir, exterieur puur, interieur ganache van 70% chocolade met een vleugje cognac
Pistache, exterieur wit, interieur pistache marsepein
Caramel, exterieur melk, interieur zachte, romige caramel
Cocos, exterieur puur, interieur ganache van cocos met daardoor gebrande stukjes cocos
Koffie, exterieur wit, interieur ganache van koffie en mokka