Waarom zie ik geen prijzen?
Alleen wanneer u een account heeft kunt u onze verkoopprijzen zien. Patisserie Unique is een business-to-business verkooporganisatie en daarom zijn de verkoopprijzen alleen zichtbaar wanneer u zich als bedrijf registreert. Na het registreren en onze verificatie kunt u inloggen en bestellen.
Downloads
De service van Patisserie Unique
- Niet goed? geld terug!
- Op voorraad
- Gratis verzenden vanaf €250 excl. BTW
Beste Kaiserbol 65 gram
Verpakking:70 StuksArtikelnummer:780000
gluten
noten
gluten
lactose
melk
sesam
soja
lupine
Overige informatie
Een vorstelijk Kaiserbroodje van 65 gram, na het kneden van het deeg krijgt het veel tijd en daardoor ontstaat er een smaak aroma en structuur welke het Keizerlijke kroontje meer dan waard is. Zo uit de diepvries af te bakken en binnen 6 minuten op 200 °C gelijk te serveren.
Verpakt per 70 stuks in een stevige doos.
Gewicht 65 gram per bol
Het geheim van ons brood zit hem in het lange proces en het gebruik van goede, natuurlijke ingrediënten. Ons concept is ontwikkeld vanuit de gedachte dat het weer net zo lekker moet zijn als vroeger. De totale bereidingstijd, van het maken van deeg totdat het brood uit de steenoven komt is bij ons 30 uur, terwijl dit proces bij andere bakkerijen vaak zo’n twee tot drie uur bij beslag neemt. Lekker brood heeft een mooie, open, luchtige en spekkige structuur en een dunne korst die lang krokant blijft. Dankzij ons unieke proces zijn e-nummers en andere kunstmatige toevoegingen overbodig.
Alle voordelen op een rij:
- Het beste en allerlekkerste brood
- Zo uit de diepvries op 200°C af te bakken
- Uw oven heeft geen stoom nodig
- Een Unieke kwaliteit en smaakbeleving
- Zeer luchtig brood met een dunne, krokante korst
- Langere houdbaarheid van het brood
- Positief effect op de verteerbaarheid van de gluten
- Geen conserveringsmiddelen en emulgatoren (geen E-nummers)
- Geen smaak- en kleurstoffen
- Binnen een paar minuten vers knapperig brood
- Meerdere keren af te bakken
Verpakt per 70 stuks in een stevige doos.
Gewicht 65 gram per bol
Het geheim van ons brood zit hem in het lange proces en het gebruik van goede, natuurlijke ingrediënten. Ons concept is ontwikkeld vanuit de gedachte dat het weer net zo lekker moet zijn als vroeger. De totale bereidingstijd, van het maken van deeg totdat het brood uit de steenoven komt is bij ons 30 uur, terwijl dit proces bij andere bakkerijen vaak zo’n twee tot drie uur bij beslag neemt. Lekker brood heeft een mooie, open, luchtige en spekkige structuur en een dunne korst die lang krokant blijft. Dankzij ons unieke proces zijn e-nummers en andere kunstmatige toevoegingen overbodig.
Alle voordelen op een rij:
- Het beste en allerlekkerste brood
- Zo uit de diepvries op 200°C af te bakken
- Uw oven heeft geen stoom nodig
- Een Unieke kwaliteit en smaakbeleving
- Zeer luchtig brood met een dunne, krokante korst
- Langere houdbaarheid van het brood
- Positief effect op de verteerbaarheid van de gluten
- Geen conserveringsmiddelen en emulgatoren (geen E-nummers)
- Geen smaak- en kleurstoffen
- Binnen een paar minuten vers knapperig brood
- Meerdere keren af te bakken