Patisserie Unique

Pates de fruits 11 gram

Verpakking: 192 stuks
Artikelnummer: 74014

Overige informatie

Natuurzuivere pâtes de fruits, vruchtenblokjes in 6 smaken: abrikozen, zwarte bessen, peren, sinaasappels, aardbeien en frambozen.

Gebruikersadvies: circa 24 uur ontdooien op 0-4 ̊C.
Gewicht: 11 gram per stuk
Aantal stuks per doos: 192

De Pâtes de Fruits zijn een vijf eeuwen oude gastronomische specialiteit van Puy de Dome in de Auvergne. Fruit wordt gewassen, ontpit en tot een dikke vruchtensap gemalen. Dan wordt het samen met suiker gekookt tot een gelei-achtige massa die na afkoeling in blokjes wordt gesneden.

Het gebruik van diverse fruitsoorten zorgen voor een variatie aan kleur en smaak. Zeer populair zijn de pâtes de fruits van abrikozen en kersen, maar ook appels, peren of pruimen leveren een smakelijke lekkernij. Door het hoge suikergehalte zijn ze lang houdbaar. Vooral in de Kerstperiode zijn pâtes de fruits volop in de winkels te vinden.

Downloads

- Productspecificatie c.q. Technische fiche

Nog geen klant bij Patisserie Unique?


Omdat Patisserie Unique een business-to-business verkooporganisatie is hebben wij de inkoopprijzen voor ongeautoriseerde bezoekers afgeschermd. Wanneer u zich nu registreert op deze website zullen wij uw gegevens verifiëren en krijgt u binnen 12 uren bericht.